Program

Program

På denne side kan du se det officielle program for hele weekenden. Programmet bliver løbende opdateret, efterhånden som nye udstillere og flere arrangementer bliver offentliggjort.

Lørdag kl. 10:00 – Dørene åbnes

Divers Event 2023 åbnes officielt – Velkommen

Lørdag kl. 10:00 til 14:00 – Åben dykkerbutik

Divers Event afvikles i tilstødende lokaler til et af landets største dykkercentre, Diving2000. Diving2000 er medarrangør af dykkermessen og har lovet at holde butikken åben i dette tidsrum så messens besøgende kan tage et kig indenfor.

 

Lørdag kl. 12:00 – Foredrag: Et teknisk dykkereventyr med Rasmus Dysted

Lysten til at udforske fjerntliggende og uopdagede afkroge af vores klode er en grundlæggende del af menneskets natur. Det er også det der driver Rasmus, når han ifører sig sin tekniske udrustning og dykker dybt ned, og langt ind i komplekse grottesystemer. Lysten til at udforske, og lysten til at blive klogere på den verden vi befinder os i.

Rasmus er en af Danmarks mest erfarne tekniske dykkere, og han ikke bare underviser i teknisk dykning, Rasmus er instruktørtræner i en lang række tekniske kurser, hvilket gør ham i stand til at uddanne fremtidens tekniske dykkerinstruktører.

Kom og hør mere om Rasmus’ mange spændende eventyr – Dem der er gået godt, og dem der knap gik som planlagt.

 

Lørdag kl. 13:30 – Foredrag: Mikkel Noe-Nygaards guide til at blive den andenbedste undervandsfotograf

Kom og få et godt grin med Mikkel Noe-Nygaard, tidligere Danmarksmester i undervandsfotografering, der deler ud af sine historier om hvordan han engang var god til at undervandsfotografere.

Det er sandt, det har været et stykke tid siden at Mikkel sidst har deltaget i en konkurrence og ingen ved rigtigt om han stadig har det i sig, men Mikkel lover at dele ud af sine erfaringer og insider tips, så du kan undgå de fejl som han har gjort og måske endda overtage hans tidligere titel som Danmarksmester. Kom og vær med i en sjov og underholdende rejse ind i verdenen af undervandsfotografering – Vi lover at du går derfra klogere end du kom!

 

Lørdag kl. 15:00 – Foredrag: Xunaan-Ha ekspeditionen i Mexico

Med Maria Bollerup

I 2021 deltog Maria, en af Danmarks førende kvindelige tekniske huledykkere, i Xunaan-Ha ekspeditionen – Kom og hør om hendes opdagelser under Mexicos jungle. Affald fra byer og turisme forurener grundvandet under Yucatán halvøen, hvilket leverer alt ferskvand til 2.3 millioner fastboende og 3.2 millioner turister årligt. Et hold bestående af seks af verdens ledende kvindelige dykkere, tilbragte to uger på en Rolex-støttet ekspedition hvor hovedopgaven gik på at udforske og kortlægge uudforskede hulesystemer, samt indhente vandprøver derfra. Kom of hør om hendes opdagelser og hvad hun ellers fandt i hulerne under Mexicos jungle. 

 

Lørdag kl. 16:00 – Vinder af konkurrence udtrækkes

Der er mange gode grunde til at besøge Divers Event 2023. Her er en af de bedste; Du kan blive den heldige vinder af et sprit nyt og top moderne regulatorsæt fra Scubapro. Læg vejen forbi Scubapro’s stand i løbet af dagen, deltag i konkurrencen og sørg for at være tilstede i hallen kl. 16:00 hvor vinderen udtrækkes.

OBS: Er vinderen ikke tilstede i hallen ved udtrækning, trækkes der en ny vinder.

Scubapro er officiel konkurrencepartner ved Divers Event 2023. Regler og vilkår for deltagelse fremgår ved Scubapro’s stand.

 

Lørdag kl. 17:00 – Messen lukker for i dag

Messen lukker for i dag. Frygt ikke, i morgen åbner messen til endnu en forrygende dag med nye spændende oplevelser og foredrag.


Søndag kl. 10:00 – Dørene åbner

Divers Event er klar til endnu en fantastisk dag i dykningens tegn

 

Søndag kl. 10:30 – Foredrag: PADI Member Forum

PADI

OBS. Der kræves fremvisning af PADI Pro medlemskab for deltagelse i dette foredrag (Divemaster og opefter). Deltagere skal tilmelde sig foredraget på følgende link: LINK

PADI’s Member Forum samler professionelle PADI dykkere til en opdatering vedrørende de seneste nyheder og tendenser indenfor dykkertræning. Dette er en oplagt mulighed for at holde sig opdateret med PADI, både på global og lokalt plan. Dette Member Forum afvikles af en ansat hos PADI EMEA’s regionale hovedkontor, og der vil af den grund være gode muligheder for at stille spørgsmål og søge inspiration til din videre færd som underviser.

Member Forummet er gratis at deltage ved, men der er påkrævet tilmelding.

Du vil ikke gå glip af denne oplagte mulighed for at høre om de nyeste tiltag fra PADI og samtidig møde en masse PADI Professionals fra dit lokalområde.

Søndag kl. 12:00 – Foredrag: En fortælling om tilværelsen i Nordøstgrønlands barske kulde, fritidsdykning og jobbet i en redningshelikopter

Hvad har en patruljefører ved slædepatruljen Sirius og en fritidsdykker egentlig tilfælles? Ifølge Christian faktisk en hel del. Christian Liebergreen er vel nok vores danske svar på Bear Grylls; Som 17 årig rejste Christian tværs over Canada alene med rygsæk. Som 25 årig blev han en del af slædepatruljen Sirius hvor han gjorde tjeneste i 26 måneder. Som 28 årig sejlede han jorden rundt alene og uden stop. I dag arbejder Christian som systemoperatør og redder ved eskadrille 722’s redningshelikopter. Ifølge Christian er det muligt at drage ganske klare paralleller mellem tilværelsen i Siriuspatruljen og fritidsdykkerverdenen. Kom og hør hvorfor og hvordan, og lad dig drage af Christians store samling af spændende eventyr og oplevelser. Christian har også lovet at fortælle om sit nuværende job i redningshelikopteren. Om udfordringerne ved at finde og lokalisere nødstedte til søs og hvordan du som dykker kan fremme eftersøgningen hvis du selv en dag får brug for hjælp fra oven.

 

Søndag kl. 13:30 til 16:00 – Åben dykkerbutik

Divers Event afvikles i tilstødende lokaler til et af landets største dykkercentre, Diving2000.
Diving2000 er medarrangør af dykkermessen og har lovet at holde butikken åben i dette tidsrum så messens besøgende kan tage et kig indenfor.

 

Søndag kl. 14:00 – Foredrag: Ekspedition Buteng

Maria Bollerup

Til oktober 2023 drager Maria på endnu en spændende ekspedition, denne gang i Indonesien. Maria er en af vor tids mest erfarne kvindelige tekniske huledykkere, der tilbage i 2021 deltog ved Xunaan-Ha ekspeditionen i Mexico. Kom og hør hvad hendes næste eventyr byder på og hvilke udfordringer hun står over for denne gang. 

 

Søndag kl. 15:00 – Vinder af konkurrence udtrækkes

Der er mange gode grunde til at besøge Divers Event 2023. Her er en af de bedste; Du kan blive den heldige vinder af et sprit nyt og top moderne regulatorsæt fra Scubapro. Læg vejen forbi Scubapro’s stand i løbet af dagen, deltag i konkurrencen og sørg for at være tilstede i hallen kl. 15:00 hvor vinderen udtrækkes.

OBS: Er vinderen ikke tilstede i hallen ved udtrækning, trækkes der en ny vinder.

Scubapro er officiel konkurrencepartner ved Divers Event 2023. Regler og vilkår for deltagelse fremgår ved Scubapro’s stand.

 

Søndag kl. 16:00 – Divers Event 2023 slutter

Divers Event 2023 lukker og slukker. Tak for en forrygende messe. På gensyn.