Program

Program

På denne side kan du se det officielle program for hele weekenden. Programmet bliver løbende opdateret, efterhånden som nye udstillere og flere arrangementer bliver offentliggjort.

 

Lørdag kl. 10:00 – Dørene åbnes

Divers Event 2023 åbnes officielt – Velkommen

 

Lørdag kl. 12:00 – Foredrag

Offentliggøres snart

 

Lørdag kl. 15:00 – Foredrag: Xunaan-Ha ekspeditionen i Mexico

Med Rannvá Tórfríð Jørmundsson & Maria Bollerup

I 2021 deltog Rannvá og Maria, to af Danmarks og Færøerne’s førende kvindelige tekniske huledykkere, i Xunaan-Ha ekspeditionen – Kom og hør om deres opdagelser under Mexico’s jungle. Affald fra byer og turisme forurener grundvandet under Yucatán halvøen, hvilket leverer alt ferskvand til 2.3 mio fastboende og 3.2 mio turister årligt. Et hold bestående af seks af verdens ledende kvindelige dykkere, tilbragte to uger på en Rolex-støttet ekspedition hvor hovedopgaven gik på at udforske og kortlægge uudforskede hulesystemer, samt indhente vandprøver derfra. Kom of hør om deres opdagelse og hvad de ellers fandt i hulerne under Mexico’s jungle. 


Lørdag kl. 17:00 – Messen lukker for i dag

Messen lukker for i dag. Frygt ikke, i morgen åbner messen til endnu en forrygende dag med nye spændende oplevelser og foredrag.


Søndag kl. 10:00 – Dørene åbner

Divers Event er klar til endnu en fantastisk dag i dykningens tegn

 

Søndag kl. 10:30 – Foredrag: PADI Member Forum

PADI

OBS. Der kræves fremvisning af PADI Pro medlemskab for deltagelse i dette foredrag (Divemaster og opefter). Deltagere skal tilmelde sig foredraget på følgende link; Kommer snart.

PADI’s Member Forum samler professionelle PADI dykkere til en opdatering vedrørende de seneste nyheder og tendenser indenfor dykkertræning. Dette er en oplagt mulighed for at holde sig opdateret med PADI, både på global og lokalt plan. Dette Member Forum afvikles af en ansat hos PADI EMEA’s regionale hovedkontor, og der vil af den grund være gode muligheder for at stille spørgsmål og søge inspiration til din videre færd som underviser.

Member Forummet er gratis at deltage ved, men der er påkrævet tilmelding.

Du vil ikke gå glip af denne oplagte mulighed for at høre om de nyeste tiltag fra PADI og samtidig møde en masse PADI Professionals fra dit lokalområde.

 

Søndag kl. 12:00 – Foredrag

Offentliggøres snart

 

Søndag kl. 14:00 – Foredrag: Ekspedition Buteng

Maria Bollerup & Rannvá Tórfríð Jørmundsson

Til oktober 2023 drager Maria og Rannva på endnu en spændende ekspedition, denne gang i Indonesien. Maria og Rannva er to af vore tids mest erfarne kvindelige tekniske huledykkere, der tilbage i 2021 deltog ved Xunaan-Ha ekspeditionen i Mexico. Kom og hør hvad deres næste eventyr byder på og hvilke udfordringer de står overfor denne gang. 

 

Søndag kl. 16:00 – Divers Event 2023 slutter

Divers Event 2023 lukker og slukker. Tak for en forrygende messe. På gensyn.