Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Indgåelse af aftale

En juridisk bindende aftale mellem dig og Divers Event / Diving 2000 er først indgået når du modtager en ordrefaktura pr. e-mail. Indtil du modtager en ordrefaktura, er vi berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist f.eks. som følge af pris- og taste fejl eller udsolgte varer, og hvis det sker, vil du naturligvis blive underrettet herom.

Levering

Billetterne til Divers Event er digitale og leveres udelukkende til den e-mail der benyttes når ordren lægges. Det er derfor vigtigt at angive en gyldig e-mail. Billetten sendes kort efter at ordren er lagt. Det kan tage nogle minutter fra du har lagt ordren til du modtager billetten. Såfremt du ikke har modtaget den på e-mail inden for en rimelig tid bør du kontakte os på info@divers-event.dk.

Betaling

Da billetten til Divers Event udstedes og sendes idet en ordrer bliver lagt, trækkes pengene for købt på samme tid.

Fortrydesesret

Der er ikke fortrydelsesret på køb af billetter. Købet er derfor bindende når ordren bliver lagt og det er ikke muligt få pengene tilbage eller overføre billetten til en anden.

Ombytning

Billetter købt til Divers Event kan ikke byttes til andre varer eller ydelser, herunder tilgodebevis, kredit eller lignende.

Billet købt som gave

Købes en billet som gave til en anden, som du ikke møder op med til messen, skal dette oplyses i kommentarfeltet ved checkout. Såfremt dette ikke oplyses forbeholder vi os retten til at anse billetten som ugyldig.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på info@divers-event.dk for spørgsmål angående din fortrydelsesret eller køb af billetter.

Oplysninger om virksomheden

Asylgade 16
5000 Odense C
Danmark
Telefonnr.: 66130049
E-mail: info@diving2000.dk
CVR: 11806244