Program

Program

Se vårt officiella program för helgen. Programmet kommer att uppdateras regelbundet när nya utställare och fler arrangemang publiceras.

 

Lördag kl. 10:00 – Dörrarna öppnas

Divers Event 2023 åbnes officielt – Velkommen

Lørdag kl. 10:00 til 14:00 – Åben dykkerbutik

Divers Event afvikles i tilstødende lokaler til et af landets største dykkercentre, Diving2000. Diving2000 er medarrangør af dykkermessen og har lovet at holde butikken åben i dette tidsrum så messens besøgende kan tage et kig indenfor.

 

Lördag kl. 12:00 – Live föredrag: Et teknisk dykkereventyr med Rasmus Dysted

Lysten til at udforske fjerntliggende og uopdagede afkroge af vores klode er en grundlæggende del af menneskets natur. Det er også det der driver Rasmus, når han ifører sig sin tekniske udrustning og dykker dybt ned, og langt ind i komplekse grottesystemer. Lysten til at udforske, og lysten til at blive klogere på den verden vi befinder os i.

Rasmus er en af Danmarks mest erfarne tekniske dykkere, og han ikke bare underviser i teknisk dykning, Rasmus er instruktørtræner i en lang række tekniske kurser, hvilket gør ham i stand til at uddanne fremtidens tekniske dykkerinstruktører.

Kom og hør mere om Rasmus’ mange spændende eventyr – Dem der er gået godt, og dem der knap gik som planlagt.

 

Lördag kl. 13:30 – Live föredrag: Mikkel Noe-Nygaards guide til at blive den andenbedste undervandsfotograf: Lærdomme fra en ex-mester, der muligvis ikke længere kan fotografere

Kom og få et godt grin med Mikkel Noe-Nygaard, tidligere Danmarksmester i undervandsfotografering, der deler ud af sine historier om hvordan han engang var god til at undervandsfotografere.

Det er sandt, det har været et stykke tid siden at Mikkel sidst har deltaget i en konkurrence og ingen ved rigtigt om han stadig har det i sig, men Mikkel lover at dele ud af sine erfaringer og insider tips, så du kan undgå de fejl som han har gjort og måske endda overtage hans tidligere titel som Danmarksmester. Kom og vær med i en sjov og underholdende rejse ind i verdenen af undervandsfotografering – Vi lover at du går derfra klogere end du kom!

 

Lördag kl. 15:00 – Live föredrag: Xunaan-Ha Expeditionen i Mexiko

Maria Bollerup

2021 deltog Rannvá och Maria, två av Danmarks och Färöarnas ledande kvinnliga tekniska grottdykare, i Xunaan-Ha-expeditionen – Kom och hör om deras upptäckter under Mexikos djungel. Avfall från städer och turism förorenar grundvattnet under Yucatánhalvön, vilket försörjer allt färskvatten till 2,3 miljoner permanentboende och 3,2 miljoner turister årligen. Ett team av sex av världens ledande kvinnliga dykare tillbringade två veckor på en Rolex-stödd expedition där huvuduppgiften var att utforska och kartlägga outforskade grottsystem, samt ta vattenprover därifrån. Kom och hör om deras upptäckt och vad de mer hittat i grottorna under Mexikos djungel.

 

Lördag kl. 16:00 – Vinder af konkurrence udtrækkes

Der er mange gode grunde til at besøge Divers Event 2023. Her er en af de bedste; Du kan blive den heldige vinder af et sprit nyt og top moderne regulatorsæt fra Scubapro. Læg vejen forbi Scubapro’s stand i løbet af dagen, deltag i konkurrencen og sørg for at være tilstede i hallen kl. 16:00 hvor vinderen udtrækkes.

OBS: Er vinderen ikke tilstede i hallen ved udtrækning, trækkes der en ny vinder.

Scubapro er officiel konkurrencepartner ved Divers Event 2023. Regler og vilkår for deltagelse fremgår ved Scubapro’s stand.

 

Lördag kl. 17:00 – Divers Event stänger för idag

Mässan stänger för idag. Men var inte rädd, imorgon öppnar mässan för ännu en fantastisk dag med nya spännande upplevelser och föreläsningar.

 

Söndag kl. 10:00 – Dörrarna öppnas

Divers Event är redo för ännu en fantastisk dag i dykningens tecken

 

Söndag kl. 10:30 – Live föredrag: PADI Member Forum

PADI

OBS. Demonstration av PADI Pro-medlemskap krävs för att delta i denna föreläsning (Divemaster och uppåt). Deltagare måste anmäla sig till föreläsningen på följande länk: LÄNK

PADIs Member Forum samlar professionella PADI-dykare för en uppdatering om de senaste nyheterna och trenderna inom dykträning. Detta är en bra möjlighet för att hålla sig uppdaterad med PADI, både globalt och lokalt. Detta Member forum drivs av en anställd på PADI EMEAs regionala huvudkontor och därför kommer det att finnas goda möjligheter att ställa frågor och söka inspiration för din fortsatta resa som lärare.

Member Forumet är gratis att gå med, men registrering krävs.

Du vill inte missa detta tillfälle att höra om de senaste initiativen från PADI och samtidigt träffa många PADI-proffs från ditt närområde.

Söndag kl. 12:00 – Live föredrag:En fortælling om tilværelsen i Nordøstgrønlands barske kulde, fritidsdykning og jobbet i en redningshelikopter

Hvad har en patruljefører ved slædepatruljen Sirius og en fritidsdykker egentlig tilfælles? Ifølge Christian faktisk en hel del. Christian Liebergreen er vel nok vores danske svar på Bear Grylls; Som 17 årig rejste Christian tværs over Canada alene med rygsæk. Som 25 årig blev han en del af slædepatruljen Sirius hvor han gjorde tjeneste i 26 måneder. Som 28 årig sejlede han jorden rundt alene og uden stop. I dag arbejder Christian som systemoperatør og redder ved eskadrille 722’s redningshelikopter. Ifølge Christian er det muligt at drage ganske klare paralleller mellem tilværelsen i Siriuspatruljen og fritidsdykkerverdenen. Kom og hør hvorfor og hvordan, og lad dig drage af Christians store samling af spændende eventyr og oplevelser. Christian har også lovet at fortælle om sit nuværende job i redningshelikopteren. Om udfordringerne ved at finde og lokalisere nødstedte til søs og hvordan du som dykker kan fremme eftersøgningen hvis du selv en dag får brug for hjælp fra oven.

 

Søndag kl. 13:30 til 16:00 – Åben dykkerbutik

Divers Event afvikles i tilstødende lokaler til et af landets største dykkercentre, Diving2000.
Diving2000 er medarrangør af dykkermessen og har lovet at holde butikken åben i dette tidsrum så messens besøgende kan tage et kig indenfor.

 

Söndag kl. 14:00 – Live föredrag: Expedition Buteng

Maria Bollerup

I oktober 2023 ska Maria och Rannva ge sig ut på ännu en spännande expedition, denna gång i Indonesien. Maria och Rannva är två av vår tids mest erfarna kvinnliga tekniska grottdykare, som redan 2021 deltog i Xunaan-Ha-expeditionen i Mexiko. Kom och hör vad deras nästa äventyr har att erbjuda och vilka utmaningar de står inför denna gång.

 

Söndag kl. 15:00 – Vinder af konkurrence udtrækkes

Der er mange gode grunde til at besøge Divers Event 2023. Her er en af de bedste; Du kan blive den heldige vinder af et sprit nyt og top moderne regulatorsæt fra Scubapro. Læg vejen forbi Scubapro’s stand i løbet af dagen, deltag i konkurrencen og sørg for at være tilstede i hallen kl. 15:00 hvor vinderen udtrækkes.

OBS: Er vinderen ikke tilstede i hallen ved udtrækning, trækkes der en ny vinder.

Scubapro er officiel konkurrencepartner ved Divers Event 2023. Regler og vilkår for deltagelse fremgår ved Scubapro’s stand.

 

Söndag kl. 16:00 – Divers Event 2023 stänger

Divers Event 2023 stänger och är slut. Tack för en fantastisk mässa. Vi ses senare.