Nyheder

Zididada sætter et festligt punktum for Divers Event 2014!

jimsen

Ingen ringere end fest-bandet over dem alle, Zididada, kommer og afslutter dykkermessen Divers Event i Tommerup hallerne med et par af deres største hits, bl.a. ’Walking On Water’, der er oplagt til det våde arrangement!

Vi har lovet jer en messe udover det sædvanlige – og det får I! Vi er stolte over at kunne præsentere Zididada til dykkermessen, der indtil nu kun har været kendt som en overraskelse i programmet. Zididada har gennem mange år udmærket sig som ét af Danmarks mest populære orkestre, og frontmand, Jimmy Colding, er lidt af et energibundt på scenen! Jimmy er faktisk også rigtig glad for vand og har selv dykkercertifikat som han har brugt flittigt.

Glæd dig til at se Zididada på scenen som afslutning på – forhåbentligt – alle tiders dykkermesse!


Divers Event Award – Buddy of the year!

DEA DOTY

Divers Event prisen ’Buddy of the Year’!

Nominer Danmarks bedste dykker-buddy! Hvem er den dykker, du har haft de bedste oplevelser med i 2013?

Vælg din favorit dykkermakker ud fra følgende kriterier:
1) Sikkerhed
2) Entusiasme
3) Kammeratskab

Gå ind på enten Diving 2000’s eller Divers Event’s Facebook-side.

Skriv navnet på vedkommende, du ønsker at nominere på enten Diving 2000’s væg eller Divers Event’s væg – det er VIGTIGT at du tagger ham/hende – samt en kort begrundelse for hvorfor din buddy skal vinde Divers Event prisen ’Buddy of the Year’. Du kan også skrive en mail til sh@diving2000.dk.

Du kan nominere indtil d. 20/3 kl. 12:00 – herefter vælger en jury en vinder ud fra jeres begrundelser!

Præmieoverrækkelsen finder sted på Divers Event 2014 dykkermessen i Tommerup Hallerne d. 23. marts! Din buddy skal være til stede ved præmieoverrækkelsen for at modtage prisen! God fornøjelse!

Husk at DEL så alle gode buddy’er kan blive anerkendt!


Nedtælling til årets dykker-event!

Så er der kun lidt over to uger til Divers Event 2014 løber af stablen – og nye udstillere melder sig hele tiden! Vi er SÅ klar – er I? Hvis I ikke har fået fat i billetter endnu, så køb dem her på linket. Dette er også en helt unik chance for at få et prøvedyk ekstraordinært billigt, så slæb familien og vennerne med til en tur under overfladen!

Camaro

Vi får selskab af østrigske Camaro på dykkermessen! Camaro specialiserer sig i våddragter til alle slags vandsport og især deres dragter til fridykning og svømning er populære. De søger konstant at udvikle nye, unikke materialer til deres dragter og forbedre både komfort og performance. De vil medbringe mange typer dragter til messen, samt et bredt udvalg af tilbehør som f.eks. hætter og handsker. Mød dem ved fridykker-området på Divers Event, hvor de står klar med meget mere information om deres spændende produkter.


FourthElement logo

Vi er enormt glade for også at kunne annoncere Fourth Element som udstiller på Divers Event! Fourth Element har udviklet isolerende tøj og inderdragter i mange år, og har efterfølgende sat sig på toppen af eliten med deres visionære stil – og ikke mindst på grund af tøjets enormt høje kvalitet. Bagmændene er selv dykkere, der konstant søger at gøre dykning varmere og mere behagelig, samt mindske besværlighederne ved koldtvandsdykning. Du kan møde Fourth Element på Divers Event og se nærmere på deres toplækre inderdragter og tilbehør!


Diving_Denmark_logo_Ny_neg

Og så lidt deltagelse hjemmefra! Naturturisme Svendborg kommer og fortæller om det nye, spændende projekt, Diving Denmark, som de samarbejder med Visit Middelfart omkring. Projektet har til formål at tiltrække flere dykkerturister i fremtiden ved at vise dem, hvilke fantastiske dykkermuligheder, vi har i Lillebælt og Det Sydfynske Øhav. Mød Nina Jacobsen og Ulrik Westphal på Divers Event og hør mere om projektet!


Fridykkere og skattejægere!

Der er godt nyt til alle dem, der er nysgerrige efter hvad fridykning er for en størrelse – og naturligvis også for dem, der allerede dyrker denne aktivitet. På Divers Event 2014 får vi nemlig masser af fokus på dette område! Vi har inviteret to fridykkere til at demonstrere teknikker og fortælle om hvordan og hvorfor de er faldet for denne sport. Og så kommer der en foredragsholder ud over det sædvanlige – nemlig Indianer Stig!

Stig Pryds bassinCamilla Salling Olsen

Fridykkerne Stig Pryds og Camilla Salling Olsen vil være til stede på Divers Event hele dagen, og her vil de dele ud af al deres viden og erfaringer med fridykning. Måske har I hørt om Stig Pryds og hans utrolige personlige rejse fra gigtramt førtidspensionist til rekordholder og topplaceringer i diverse danske og internationale fridykningskonkurrencer. Stig bruger specielle åndedrætsteknikker, der tillader ham at holde vejret i mere end 6 minutter og som har den positive bivirkning, at hans gigtsmerter formindskes væsentligt og har givet ham en langt bedre livskvalitet. Han har danmarksrekorden i dybdedykning uden finner (70 m) og blev nr. 2 og 5 ved hhv. de nordiske mesterskaber og verdensmesterskaberne i fridykning sidste år. Efter få måneders træning!

Camilla Salling Olsen er en ung fridykker, som har en lidt anden tilgang til fridykning end Stig Pryds. Hun blev lidt ind i fridykning efter et livredderkursus, hvor hun havde forholdsvis nemt ved at holde vejret i lang tid. Hun blev opfordret til at begynde at træne fridykning af selveste Stig Severinsen, som hun nu dyrker på højt plan. Hun har danmarksrekorderne i dybdedykning med finner (66 m), dybdedykning uden finner (45 m) samt FIM kategorien (54 m) for kvinder. Hun kan holde vejret i mere end 5 minutter. Camilla læser idræt på Syddansk Universitet og har en meget fysisk tilgang til sporten, hvor Stigs er mere den mentale del. Og det er præcis det, der er så fedt ved fridykning: At det er individuelt, udefinerbart og helt igennem en fantastisk personlig oplevelse!


Stig Thornsohn1

Stig Thornsohn er en mand, der har prøvet det meste. Han er fuld af vilde historier fra sin tid som en del af Åge Jensens (Dynamit-Åge) dykkerteam, der hævede ubåden U534 for en del år siden, og som har søgt land og rige rundt for spændende vrag-fund. Han kommer på Divers Event 2014 og fortæller om arbejdet med hævningen sammen med resten af dykkerteamet på skibet Ternen, og det bliver helt sikkert underholdende!

Stig vil også indvi publikum i, hvad der for tiden sker med et nyt projekt, der går ud på at hæve Hitlers ubåd U2359 fra Kattegats dybder. Og så krydrer han det med garanti med spændende historier fra sit arbejde i de arktiske egne. Stig arbejder i dag også som producer på TV og dokumentarfilm og har i mange år været kendt som Indianer Stig, grundet sit omfattende arbejde med og interesse for antropologi og afdækning af kulturhistorie – og så er han om nogen en ægte, nulevende skattejæger!


UV jagt og spændende vragdykning!

Har du husket at like Divers Event på Facebook? Og tilmelde dig eventen? Her kommer flere nyheder med nøgleordene UV jagt og vragdykning, så glæd dig –  og husk billetterne!

seac

Der er guf til undervandsjægerne på årets Divers Event – en stor stand bliver dedikeret til denne aktivitet, der nyder godt af voksende interesse for tiden. På standen kan du møde Kenneth Elkrog, tidligere Danmarksmester i UV jagt, samt et par andre kyndige undervandsjægere, der vil elske at fortælle dig alt om undervandsjagt! Og der er naturligvis masser af udstyr at se på!

Seac Sub, som er specialister i produkter til UV jagt, har fået linet rigeligt med lækkerier op, så du har mulighed for at finde ud af, hvad det egentlig er du skal bruge, når du dyrker undervandsjagt. Og vi behøver vel ikke nævne at det i høj grad også bliver spændende for de inkarnerede jægere, der får mulighed for at snuse til det nyeste udstyr fra Seac. Og mon ikke der bliver udvekslet en del viden om gode jagtsteder og fangsthistorier?


Peter Collings 2

Er du til vragdykning eller Rødehavet – eller endnu bedre; vragdykning i Rødehavet, så læs videre! Vi kan annoncere en rigtig spændende foredragsholder, som er ekspert i vrag i Rødehavet. Peter Collings har forfattet adskillige bøger og dokumenteret de mange vrag i Rødehavet siden 1983. Han arbejder som fotojournalist og guide på mange forskellige vrag safarier i hele verden, hvor han går i dybden med de enkelte vrags historie.

På Divers Event vil han fortælle om de mange spændende vrag, han har udforsket, krydret med overordentligt smukke billeder, der med garanti giver dig lyst til at hoppe på det første og bedste fly til Rødehavet og selv opleve denne fantastiske form for dykning!


Stort fotoområde på Divers Event!

Divers Event 2014 får et selvstændigt fotoområde for alle dem, der er interesseret i undervandsbilleder eller selv går med en undervandsfotograf i maven. Über-fotonørden og indehaver af Fotografit, Lars Kirkegaard, har samlet et team af erfarne fotografer og masser af udstyr til dig, der gerne vil lære mere. Se mere om fotoområdet her.

garagedykkerne

Garagedykkerne møder også op på Divers Event 2014! Denne skare af entusiastiske samlere kommer og fremviser deres spændende udstilling af ting hentet fra vrag på havbunden. Navnet, Garagedykkerne, kommer sig af at det var i en garage, de startede deres lille museum. På Divers Event kan du se mange af deres spændende fund fra skibsvrag i danske farvande og få dig en snak om vragdykning og oplevelser med de erfarne vragdykkere.


DykPub logo

Normalvis hænger fadøl og dykning IKKE sammen, men dagen før Divers Event gør vi dog en undtagelse – vi skal jo heller ikke dykke dagen efter, men på messe! Fotografit og Dansk Sportsdykker Forbund er gået sammen om at lave alletiders hygge-event, DykPub, for alle dykkere lørdag d. 22. marts kl. 20:30 på Pianobar i Odense – og der er gratis fadøl til de første 100, der viser deres dykkercertifikat! Kom og vær med og få dig en snak med andre glade dykkere – vi glæder os til at se dig! Husk også at like DykPub på Facebook!


Mød eventyreren Cecilia Vanman og Dykkehistorisk Selskab på Divers Event 2014!

Vi kan nu annoncere endnu en spændende foredragsholder, der har været noget omkring i verden både under og over vandet. Du kommer også til at mærke dykke-historiens vingesus på dykkermessen – læs her hvordan!

CV portræt 2

Glæd dig til at høre Cecilia Vanman fortælle om sine vilde oplevelser på Divers Event 2014!

Cecilia Vanman er journalist, hvalbiolog og ekspeditionsguide, og blev i 2011 optaget som medlem af Kvindelige Eventyreres Klub. For hende blev dykning nærmest en besættelse og førte til store livsændrende beslutninger, der har bragt hende vidt omkring på verdenshavene.

Igennem foredraget følger vi med på hendes hæsblæsende tur gennem livet og besøger blandt andet rekordfridykkere i Caribien, frømænd i Danmark, slædepatruljer i Grønland og kommer bag scenen på stuntdykning og ekstreme filmekspeditioner i Arktis. Det bliver bestemt ikke kedeligt, når Cecilia indtager scenen på Divers Event.


dykkehistorisk2

Hvis du, ligesom mange andre, elsker at høre om dykning i gamle dage, så har du noget at glæde dig til! Dykkehistorisk Selskab kommer med deres udstilling af dykkerudstyr fra forskellige tidsperioder og endnu bedre – de vil simpelthen demonstrere noget af udstyret i svømmehallen!

Dykkehistorisk Selskab står for indsamling af viden om dykningens udvikling. Denne viden udgiver de blandt andet i Dykkehistorisk Tidsskrift, som er et medlemsblad for selskabet. Selskabet indgår i et verdensomspændende netværk, der har til formål at udveksle viden og historisk dykkerudstyr.

Dykkehistorisk Selskab er klar til at fremvise og fortælle alt, hvad du vil vide om dykningens historie på Divers Event.


Godt nyt til de rejselystne dykkere!

Divers Event 2014 er så småt ved at tage form og d. 23. marts nærmer sig hurtigt! Hvis du drømmer om at dykke i Rødehavet, så er det en god idé at besøge Divers Event! Husk at købe dine billetter til dykkerfesten her!

Roots Luxury Camp logo

Rødehavet byder på noget af verdens absolut bedste dykning. Det vrimler med koralrev og smukke marine naturområder, der ligger side om side med den røde ørken. Spektakulær dykning, historiske vrag og møder med store dyr venter på dig i Egypten. Og det bedste ved det hele er at det ikke er mere end fem timer fra Danmark!

Roots Luxury Camp er en fantastisk ’dykkercamp’ i Egypten. Det er det ultimative opholdssted for dykkere, der ønsker ad libitum dykning og ren luksus. Campen har et såkaldt ’husrev’ – et koralrev lige uden for døren – som du kan udforske lige så meget, du har lyst til gennem det professionelle dykkercenter, Pharaoh Dive Club. Du kan også vælge at tage med rundt på andre dykkersteder, dase på stranden eller f.eks. udforske ørkenen på kamelryg.

Mød Roots Luxury Camp på Divers Event 2014 og hør meget mere om, hvad de kan tilbyde dig på din dykkerferie. De står til rådighed med al den information, du har brug for, så du kan komme afsted sydpå og nyde at have ét af verdens smukkeste koralrev som nabo.    


Suunto logo

Suunto er kendt for at lave nogle af verdens fedeste dykkercomputere. Firmaet har udviklet udstyr til de mest krævende forhold og de mest eventyrlystne sportsudøvere siden 1936. Det startede med et kompas og er altså sidenhen blevet til instrumenter, der opfylder selv den mest krævende dykkers behov – og så er designet altid let og lækkert!

Suunto bliver repræsenteret på Divers Event 2014 og medbringer et stort udvalg af lækre dykkercomputere, som du kan stifte nærmere bekendtskab med.


Godt Nytår fra Divers Event teamet!

Vi starter året ud med flere spændende deltagere til årets dykker-event! Husk at Divers Event løber af stablen d. 23. Marts 2014. Udover en masse stande med lækkert dykkerudstyr i lange baner, vil der løbende være foredrag, happenings og konkurrencer! Du kan købe billetter til Divers Event 2014 i Diving 2000, Asylgade 16, 5000 Odense C, eller bestille dem her. Billetter kan købes både med og uden prøvedyk, så tag de ikke-dykkere, du kender, med til alletiders oplevelse!

waterproof

Der er stor fokus på det svenske firma, Waterproof, for tiden – og det med god grund! Waterproof står bag nogle af verdens bedste dykkerdragter, både våd- og tørdragter. De har for nylig lanceret den mest banebrydende tørdragt til dato, D1’eren, som blandt andet er amerikansk FBI’s foretrukne! Når du ser nogle af de fantastiske naturprogrammer om livet i havet og under isen, er fotograferne med stor sandsynlighed iklædt en dragt fra Waterproof.

Firmaet har eksisteret i mange år og startede som et lille værksted, der primært reparerede våddragter til windsurfere i Sverige, og har altså nu vokset sig til en placering blandt verdens bedste dragt-producenter. Mød Waterproof til Divers Event 2014 og se nærmere på hele deres udvalg af fantastiske dykkerdragter og lækkert tilbehør, hvor pasform, komfort og ekstremt god kvalitet er de vigtigste faktorer.


blue o two

Blue O Two er et anerkendt rejseselskab med speciale i dykkerrejser. De har vundet adskillige priser for bedste rejseoperatør, og har meget høje standarder for deres ture. Man bliver forkælet fra start til slut hos Blue O Two, som råder over nogle luksuriøse yachter, der tager dig med på fantastiske dykkereventyr.

Blue O Two udbyder destinationer til verdens bedste dykning, bl.a. Maldiverne og Rødehavet. De har rejser til unikke destinationer som Galapagos og Palua, samt mange andre steder. Du kan også vælge at tage med på en tema-rejse, der f.eks. har undervandsfotografering eller hajer i fokus.

Blue O Two kommer naturligvis også på Divers Event, og her har du rig mulighed for at snakke med personalet og drømme dig væk på din næste dykkerrejse! Blue O Two har også en præmie med, som du kan vinde i én af de mange konkurrencer på Divers Event 2014!


PADI og Scubapro til Divers Event 2014!

Vi glæder os meget over at annoncere et par af de helt store spillere til Divers Event 2014! Ingen ringere end udstyrsgiganten Scubapro og verdens største dykkeruddannelses-organisation, PADI, er på plads til næste års dykker-begivenhed! Reserver datoen d. 23. marts 2014 allerede nu, og bestil dine billetter til Divers Event her.

scubaprobanner

Scubapro er en ægte sværvægter, når det kommer til dykkerudstyr i høj kvalitet. De er en af de ældste og mest anerkendte producenter af dykkerudstyr i verden. Scubapro startede i 60’erne med at udvikle udstyr til både professionelle og rekreative dykkere, og de har stået i spidsen for udvikling af banebrydende produkter med det formål hele tiden at gøre dykning både sjovere og sikrere. De har bl.a. introduceret Jetfinnen, som er den mest kopierede finne på markedet, og samarbejder med Uwatec om at lave dykkercomputere i topklasse.

Scubapro kommer til Divers Event og er klar med en stand, der bugner af lækkert udstyr og fantastiske tilbud! En repræsentant fra Scubapro er hele dagen på pletten for at svare på dine spørgsmål, demonstrere de mange produkter og hjælpe dig med at finde det rette udstyr.


PADI logo

Mød verdens største dykkerorganisation, PADI, til Divers Event! PADI står for Professional Association of Dive Instructors og det er deres undervisningsstandarder, som langt de fleste dykkerskoler i verden underviser efter. PADI systemet bruges til at uddanne dykkere helt fra det første dykkercertifikat til en karriere som professionel dykkerinstruktør.

Der er naturligvis mulighed for at få svar på alle spørgsmål, du måtte have om de forskellige dykkerkurser og hvordan, du kommer i gang eller kommer videre.

Hvis du er professionel PADI Divemaster eller instruktør, så kom til PADI’s Member Forum til Divers Event! Det er en mini konference, hvor du får de sidste nye informationer og updates af PADI’s undervisningsstandarder. Du møder også andre professionelle dykkere og kan lære meget mere om hvad der lige nu er aktuelt hos PADI.


Forfatter og dykkerentusiast John Bantin og Dansk Sportsdykker Forbund til Divers Event!

Vi har gjort et rigtigt scoop til Divers Event 2014! Og det er lige noget for dem, der elsker gode dykkerhistorier! Og så bliver Danmarks dykkerorganisation nr. 1 naturligvis repræsenteret! Husk, du kan allerede nu få fat i billetter til Divers Event 2014 lige her! Husk, du kan også købe billetter hvor du får et prøvedyk med i prisen – så grib chancen for at prøve at dykke til Divers Event, hvis du ikke har prøvet det før.

bantin portrait

John Bantin er en international anerkendt forfatter, der har rejst rundt I det meste af verden på diverse dykkereventyr. Han har dykket i mange år, arbejdet med dykning, fotografering både over og under vand og været skribent for Englands største dykkermagasin. Han har blandt andet dokumenteret hajers adfærd, hvilket har givet ham mange fantastiske oplevelser i nærkontakt med dyrene.

John Bantin har en sjælden evne til at tage de ting han oplever, og fortælle dem på en levende måde, så man selv føler man er der. Med sin indlevelsesevne og sans for en god historie tager han i sin seneste bog ’Amazing Diving Adventures’ læseren med på eventyr under havets overflade. Og det er ikke småting, han har været vidne til. Vi er rigtigt glade for at kunne annoncere at John Bantin kommer til Divers Event 2014 og holder et spændende foredrag om et udpluk af de situationer, han har oplevet i sine mange år som berejst dykker. Og vi lover masser af dramatik og spændende underholdning!


DSF

Dansk Sportsdykker Forbund er en stor organisation, der har til formål at informere om dykning i Danmark og formidle viden omkring mulighederne for dykkeraktiviteter og uddannelse. Organisationen har mere end 150 klubber og 7500 medlemmer på landsplan, og udgiver blandt andet medlemsbladet ’Sportsdykkeren’. Forbundet arbejder for at dykning altid foregår på den sikreste måde, og er bygget op af en masse forskellige udvalg, der koncentrerer sig om forskellige områder af dykning i Danmark, fx jagt, biologi og fridykning.

Til Divers Event kan du snakke med DSF, som er til stede for at give dig al den information, du kunne være interesseret i om forbundet og dets spændende aktiviteter.


UV fotograf Lars Kirkegaard og Fjord & Bælt har meldt deres ankomst! 

Det er snart jul og det betyder at det snart er nytår, hvilket betyder at der ikke ikke er mange måneder til Divers Event 2014 løber af stablen! Så du kan godt begynde at glæde dig! Og nu har vi også åbnet for billetsalget – perfekt som julegave, måske? Køb din billet til Divers Event lige her!

Her er flere gode nyheder:

Lars Kirkegaard billede

Vi er rigtigt glade for at præsentere Lars Kirkegaard på Divers Event 2014. Lars har udmærket sig som en af Danmarks bedste og mest professionelle undervandsfotografer, og er indbegrebet af en ægte foto-nørd! Han bruger det meste af sin tid under vand, hvor han afprøver alskens nye lygter, kameraer, objektiver og andre foto-dimser. Hans firma Fotografit sælger nemlig alt i UV foto udstyr og han har tjek på det allernyeste, der kommer på markedet.

Lars tager et kæmpe udvalg af sine produkter med på dykkermessen, som du kan stifte bekendtskab med. Han er selvfølgelig til rådighed hele dagen med gode råd, tips og tricks til din undervandsfotokarriere. Hvis du overvejer at starte med at tage billeder under vand, eller blot ønsker at forbedre dine evner, så er Lars manden, du skal have fat i på Divers Event!


Fjord&Bælt til blog

Intet er vel mere naturligt end at tage det, vi dykkere ser under vand, med på dykkermesse. Derfor kommer oplevelsescentret Fjord & Bælt på besøg. Med sig har de et rørebassin, hvor du og din familie kan komme helt tæt på et udvalg af de dyr og planter, der findes under havoverfladen herhjemme. En naturformidler og biolog fortæller en masse interessante historier om dyrenes tilpasning og levevis, og der er rig mulighed for at blive meget klogere på undervandsmiljøet.

Fjord & Bælt er ét af de eneste steder i hele verden, der huser vores egen hjemlige hval, marsvinet. På centret findes også spættede sæler og akvarier med dyr fra vores lokalmiljø rundt omkring Fyn. Diving 2000 og Fjord & Bælt har i mange år arbejdet sammen om at formidle og oplyse om vores fantastiske undervandsnatur, og derfor glæder vi os naturligvis til at byde Fjord & Bælt, som repræsenteres sammen med Naturama, velkommen til Divers Event 2014.

Hold dig opdateret her på siden eller på Facebook, om hvad der ellers sker af spændende ting på dykkermessen!


Subgear og One Ocean

Har du husket at reservere d. 23. marts 2014? Ellers kan du jo få sat krydset med det samme… vi venter… Ok, klar?

SUBGEAR-Blue-CMYK-10.2010

Subgear bliver tungt repræsenteret på Divers Event 2014! Og det er en rigtig god nyhed for dem, der er interesseret i dykkerudstyr (og hvem er ikke det?). Subgear er nemlig en udstyrsproducent, der fokuserer på kvalitetsudstyr til fornuftige priser. Her kan alle være med, og uanset hvad du mangler, kan du finde det på Divers Event. Du kan med fordel handle Subgear udstyr på dykkermessen, for der vil være rigtigt gode tilbud og masser af udstyr til nedsatte priser. Subgear sponsorerer samtidig noget af det udstyr, der bliver givet væk til alle konkurrencerne i løbet af dagen. Men mere om konkurrencerne i et senere blogindlæg!

Uanset om du er begynder eller ej, har Subgear det, du skal bruge uden at det koster en bondegård. Snus rundt, kig på udstyret og spørg løs! Subgear standen er bemandet hele tiden, og er klar til at give dig al den vejledning, du har brug for!


One Ocean

One Ocean er vores samarbejdspartner på Norgesturene. One Oceans ejer, Carlo Golfetto, kommer på Divers Event 2014, og der er han selvfølgelig klar til at fortælle om hans perle af et dykkercenter, der ligger i en smuk og idyllisk bugt ved Kristiansand. Derfra tilbyder One Ocean dykkerture til nogle af de mest fantastiske dykkersteder i den norske skærgård, som blandt andet byder på naturdyk og vragdyk på det berømte vrag, Seattle. Der er bygget et nyt kompleks lige ned til vandet, hvor der er lækre lejligheder med en overdådig udsigt ud over skærgården, og det er der, man bor når man tager ud at dykke med One Ocean! Hør, hvordan du kommer til Norge og dykker på Divers Event 2014!

Følg med her på bloggen, hvor vi løbende skriver om nye deltagere og spændende aktiviteter til Divers Event 2014!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *