UV Foto område

fotografitbanner

Divers Event får i år et selvstændigt område, med særlig fokus på foto, video og undervandslys.  Det er Lars Kirkegaard fra FOTOGRAFIT der står bag den store satsning og han har lovet at komme med et stort hold af erfarne fotografer og udstyr, så der bliver rigeligt at kigge på og tale om.

Derudover har FOTOGRAFIT også stillet et hold af interessante fotoeksperter med hver sin lille stand, der har til opgave at vise netop deres speciale frem. Der skulle gerne være noget for enhver smag, så uanset hvad din interesse er og hvilke spørgsmål du måtte have, så kan du få inspiration og hjælp fra dem! Holdet tæller blandt andet:

Kim Meineche

Kim-Meineche-2

3D fotografering og vragfotografering. Kim har været med hele vejen fra stereo-fotografering på film og til de nyeste digitale 3D løsninger fra bl.a. GoPro. Han har bygget mange af sine setups selv, og leget sig frem til mange løsninger. Han har websiden 3dphotography.dk og kommer og viser teknik og de flotte resultater frem. Der vil fremvisning af hans film flere gange i løbet af dagen.

Jørn Ari

Jorn-ari

Jørn er især kendt for marinefotografering og nøgensnegle og driver websiden nudibranchia.dk. Websiden er en database over nøgensnegle i danske farvande og her i foråret kører han en UV fotokonkurrence, netop med nøgensnegle som tema. Jørn vil desuden vise de foreløbige resultater af hans arbejde med ultraviolet fotografering. Noget som går vældig godt i spænd med nøgensnegle.

Peter Leidersdorff

Peter-Leidersdorff

Peter har netop udgivet ”Dykkerbogen” som er et pragteksemplar af et fotoværk. Peter fortæller hvilke overvejelser han gjorde sig omkring planlægningen af de mange fotos til bogen. Derudover driver han også websiden koralrev.dk, som indeholder store mængder dykkerfilm og beskrivelser af maritimt liv. Få et kig ind bag teknikken.

Glenn Hougaard Schmidt

Glenn-Schmidt

Glenn er et af de få mennesker i Danmark, der kan fremvise store mængder færdigredigerede undervandsvideoer. Temaet er vrag, vrag og atter vrag og Glenn går ikke på kompromis med kvaliteten. Han griber tingene an efter ”hvad der virker, virker”, og der findes ikke så mange håndbøger om de ting Glenn og hans dykkermakkere beskæftiger sig med! Glenn har masser af videoer på Vimeo:  ”GHSdykker”.

Martin Brask

Martin Brask

Martin arbejder til dagligt som professionel afvikler i forbindelse med store video- og TV-produktioner. Og så er han en teknik og kontrol-freak, i ordets allerbedste forstand. Han ved utroligt meget om teknikken bag TV og video, samt hvilke standarder og enheder man bruger i produktion. Og dét er jo noget vi dykkere kan lide! Martin filmer helst med sit Top-tunede Amphibicohus i farvandet omkring Bali, hvor han opholder sig en stor del af året. Læs mere på: braskproduction.com.

John Bantin

bantin portrait

John Bantin deltager i år på Divers Event som foredragsholder i forbindelse med bogen ”Amazing Diving Adventures”. John har i et utal af år været teknisk redaktør på Diver Magazine, men de færreste ved at han var en ”hot shot ” reklamefotograf i London i sine unge dage.  Han har prøvet det søde liv, imens jobbene var skøre og pengene var store og leget med fotomodeller i alle verdens afkroge. Derfor har vi lokket John til at opholde sig i fotoområdet (det gik helt af sig selv), hvor han vil underholde med sine anekdoter og fortæller om hvordan undervandsfotografering gik til, da Rødehavet var ’grønt’ og UV kamerahuse kostede det meste af BNP for et latinamerikansk land.

1 Response to UV Foto område

  1. Pingback: Underwater Winter Imaging 2014 - The FOTOGRAFIT Blog

Der er lukket for kommentarer.