Divers-Event 2014

Velkommen til Divers-Event 2014!

– Danmarks bedste dykkermesse, som du kender den – bare festligere!


Det er med glæde og spænding at Diving 2000 annoncerer Divers Event 2014 – Det sker d. 23. marts i Tommerup hallerne, og du er inviteret!

Gå ikke glip af denne dag, hvor alt og alle indenfor dykning kommer forbi med en stand, dykkerudstyr, præsentationer af dejlige dykkerrejser eller foredrag og spændende historier. Der vil også være konkurrencer og masser af viden at hente denne dag om blandt andet fridykning, UV jagt og UV foto.

Undervandsjagt er en supersjov aktivitet, som flere og flere får øjnene op for. Hvis du er nysgerrig efter at vide hvordan du bliver UV jæger vil der være masser af inspiration at hente til Divers Event. Og godt i tråd med UV jagt er fridykning, som der også vil være mere fokus på ved eventen.

Divers Event er en unik chance for at blive klogere på dykning, hvad enten du er erfaren dykker eller aldrig har stukket næsen nedunder vandoverfladen. Du får masser af inspiration til at videreudvikle din interesse, om du drømmer om at dykke under varmere himmelstrøg eller opgradere dit slidte dykkerudstyr. Hvis du ikke allerede dykker, kan du få et prøvedyk i svømmehallen samme dag.

Hold dig opdateret her på siden for nyheder om deltagere, aktiviteter, konkurrencer og foredrag. Her på siden annoncerer vi også, når der er åbent for billetsalg til arrangementet, så følg med!

Vi ses d. 23. marts 2014!

Med venlig hilsen,

Divers Event teamet

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Jan´s. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *